Vartalohoidot ja hieronnat


Klassinen hieronta *

45 min

Kosmetologin tekemä hieronta, jossa käytetään klassisen hieronnan otteita. Keskitytään yhteen tai kahteen osa-alueeseen, esim. niska- ja hartiaseutu tai selkä ja jalat

⁸45 €

Klassinen hieronta *

60 min

Kosmetologin tekemä hieronta, jossa käytetään klassisen hieronnan otteita. Toteutetaan joko kokovartalo hierontana tai keskitytään muutamaan osa-alueeseen.

60 €

Kuumakivihieronta 

60 min

Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Tässä lyhyemmässä hieronnasta keskitytään selkä- niska- ja hartiaseudun sekä jalkojen alueen jännitystilojen rentouttamiseen.

65 €

Kuumakivihieronta

 90 min 

Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Pidemmässä hierontahoidossa käsitellään koko vartalo, myös kasvot, lämpimillä kivillä. Hoito lopetetaan kevyeen pään alueen hierontaan. 


85 €

Beauty Garden vartalonhoito - Levähdä puutarhassa

Kosteuttaa ja pehmittää koko vartalon ihoa, rentouttaa kokonaisvaltaisesti <3 Koko vartalon iho kuoritaan ihoa pehmentävällä ja kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti poistavalla punajuuri-sokerikuorinnalla. Kuorinnan jälkeen saat nauttia lempeästä ja rentouttavasta hieronnasta, jossa käytetään ihoa uudistavaa villiporkkanaöljyä. Hoidon lopuksi saat vielä levähtää hetken lämpimän jalkakylvyn ja yrttihaudukejuoman parissa. Täydellistä <3 


88 €

Beauty Garden vartalonhoito kuumakivihieronnalla - Levähdä puutarhassa vol 2


119 €

* merkityt hoidot voit maksaa epassi-sovelluksella!