Nordic tasting menu for the skin

Niki Newd kasvohoidot


NIKI NEWD aikuisen ihon elvyttävä kasvo- ja dekolteehoito tuorekosmetiikalla

60 min

Kosteuttaa, kirkastaa, heleyttää ja ravitsee ihoa, anti-age ++

Tämän uniikin kasvohoidon teho perustuu tuotteiden ainutlaatuiseen ravintorikkauteen ja tuoreuteen. Niki Newd on kotimainen tuorekosmetiikan pioneeri, joka valmistaa tuotteensa elintarvikelaatuisista raaka-aineista. Tämä hoito sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus kauravaahdolla, ja öljyseerumilla, ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma. Hellävarainen biokuorinta hunajalla, minttuvesi- tai ruusuvesikosteutus, kasvo- ja dekolteealueen hieronta anti age -tuotteella, juuri Sinun ihosi tarpeita varten valittu naamio ja silmäkompressi, Naamion aikana valintasi mukaan joko käsien tai pään alueen hierontaa. Lopuksi iholle levitetään räätälöity loppuvoide- ja seerumicocktail.


89 €

Niki Newd hoitokokonaisuudet


Nämä palvelut saatavissa tilauksesta esimerkiksi lahjakorttiostoihin - kysy lisää!


Niki Newd Graceful Mama 

90 min


Hellivä ja hemmotteleva hoito tuleville ja tuoreille äideille <3

Aluksi jalat kylvetetään lämpimässä yrttikylvyssä ja hierotaan lempeästi. Tämän jälkeen on vuorossa Niki Newd kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus kaurasaippualla ja öljyseerumilla, hunajakuorinta ja kurkkuvesikosteutus, kasvojen ja dekolteealueen hieronta viinirypäleensiemenöljyllä ja öljyseerumilla, räätälöity naamio ja mintunlehdistä uutettu silmäkompressi, päähieronta naamion aikana, minttuvesikosteutus ja räätälöity voide + seerumi cocktail. Hoidon lopuksi nautitaan mintunlehdistä uutettua yrttijuomaa <3

129 €