Niki Newd kasvohoidot


NIKI NEWD anti-age pikakasvohoito

40 min


Kosteuttaa, kirkastaa, heleyttää ja ravitsee ihoa.

Teho perustuu tuotteiden tuoreuteen ja monipuoliseen ravintorikkauteen. Pääset nauttimaan ihonhoidostasi 100 % kotimaisesti, luonnollisesti ja hellävaraisesti - tuloksista tinkimättä. Suositellaan otettavaksi säännöllisesti. Sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille ja ennen juhlameikkiä!

Alkupuhdistus, kuorinta, minttukosteutus, anti-age naamio, päähieronta naamion aikana ja räätälöity anti-age voide + seerumi

69 €


NIKI NEWD luxus anti-age kasvohoito 60 min


Luksus anti-age kasvohoito. Ihoa tehokkaasti kirkastava, heleyttävä, kosteuttava ja ravitseva hoito. Teho perustuu tuotteiden ainutlaatuiseen ravintorikkauteen ja tuoreuteen. Kaikki tuotteet valmistetaan hoitolaamme pienissä erissä. Sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille.

Alkupuhdistus, kuorinta, luomukurkkueliksiiri, räätälöity naamio, kookosnaamio, päähieronta naamion aikana ja räätälöity anti-age voide + seerumi. Hoitoon sisältyy kasvo- ja dekolteealueen hieronta anti-age tuotteella.

89 €

Niki Newd hoitokokonaisuudet


Niki Newd Graceful Mama 

90 min


Hellivä ja hemmotteleva hoito tuleville ja tuoreille äideille <3

Aluksi jalat kylvetetään lämpimässä yrttikylvyssä ja hierotaan lempeästi. Tämän jälkeen on vuorossa Niki Newd kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus kaurasaippualla ja öljyseerumilla, hunajakuorinta ja kurkkuvesikosteutus, kasvojen ja dekolteealueen hieronta viinirypäleensiemenöljyllä ja öljyseerumilla, räätälöity naamio ja mintunlehdistä uutettu silmäkompressi, päähieronta naamion aikana, minttuvesikosteutus ja räätälöity voide + seerumi cocktail. Hoidon lopuksi nautitaan mintunlehdistä uutettua yrttijuomaa <3

115 €