Kasvohoidot

Kasvohoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakaskohtaisesti. Hoidoissa käytetään hyvin siedettyä luonnonkosmetiikkaa, josta löytyy tuotteet myös herkälle iholle ja hajusteyliherkille.

Täydellinen kasvohoito

90-120 min

Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla, jotka valitaan ihotyypin ja tarpeiden mukaisesti.

pintapuhdistus, ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu nyppimällä, seerumi, hieronta, naamio ja hoitovoide. Kotihoito-ohjeistus

95 €

Mekaaninen ihonpuhdistus

60 min

Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla, jotka valitaan ihotyypin ja tarpeiden mukaisesti.

pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitotuotteet. Naamion aikana pään alueen hieronta.

70 €

Ultraäänipuhdistus

45 min
Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla, jotka valitaan ihotyypin ja tarpeiden mukaisesti.

pintapuhdistus, puhdistus ultraäänellä, naamio, seerumi ja hoitovoide
Naamion aikana pään alueen hieronta

60 €

Nuorten kasvohoito

45 - 60 min

Nuorten kasvohoito on suunnattu noin 11-17 vuotiaille tytöille ja pojille. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan ihon tarpeiden mukaan. Nuorten kasvohoito keskittyy ihon perustarpeisiin, puhdistukseen sekä ihon kosteutukseen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Ihoanalyysi, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaaninen tai ultraäänellä tehtävä), naamio ja naamion aikana päähierontaa, loppuvoide sekä kotihoito-ohjeet. Hoidossa köytetään suomalaisen Ekopharman tuotteita.

65 €

Ruusuinen hemmotteluhoito kasvoille

60 min
Hoito tehdöän Frantsilan yrttitarhan ihanilla ja tehokkailla luonnontuotteilla, jotka sopivat myös herkälle iholle ja hajusteyliherkille ❤

Hoitoon kuuluu hellävarainen pintapuhdistus ja kuorinta, ihoa kiinteyttävä, ja kosteuttava turve-ruusu seerumi sekä täydellisesti rentouttava kasvo- niska-, hartia- ja dekolteealueen hieronta ruusuöljyllä. Lopuksi syväpuhdistava hoitonaamio. Naamion aikana päähieronta. Hoito viimeistellään ruusukasvovedellä, silmänympärysvoiteella ja ruusuhoitovoiteella.

68 €