Kasvohoidot


Kasvohoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakaskohtaisesti. Hoitoihin sisältyy ihoanalyysi, jonka perusteella tehdään räätälöity hoitosuunnitelma. Hoidon päätteeksi saat myös kirjallisen kotihoitosuunnitelman ja suosittelen juuri Sinulle parhaiten sopivat kotihoitotuotteet ja ihonhoitorutiinin. Hoidot totetutetaan laadukkaalla, sertifikoidulla luonnonkosmetiikalla.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

NIKI NEWD® on kotimainen tuorekosmetiikan pioneeriyritys, jonka intohimona on valmistaa ultra-tuoreita ihonhoitotuotteita maailman parhaimmista raaka-aineista.

BEAUTY GARDEN  on ranskalainen 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jossa yhdistyy korkea laatu, ekologisuus, tuoreus ja puhtaus.KASVOHOITO

60 MIN

Valitse tämä hoito kun ihosi kaipaa kosteutusta ja raikastusta ja on pikaisen virkistyksen tarpeessa. Hoito ei sisällä mekaanista tai ultraäänellä tehtävää puhdistusta.

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, kuorinta, kosteuttavat hoitovedet ja ihon tarpeiden mukaiset seerumit. Kasvojen ja dekolteealueen hieronta valitulla kasvoöljyllä. Naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana pään alueen hierontaa.


Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla, jotka valitaan ihotyypin ja tarpeiden mukaisesti.


79 €


TÄYDELLINEN KASVOHOITO

90 MIN

Tämä kasvohoitokokonaisuus räätälöidään juuri Sinun ihoasi ja sen tarpeita vastaavaksi. Hoito sisältää joko mekaanisesti ihomatoraudalla tehtävän TAI ultraäänellä tehtävän ihonpuhdistuksen.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma, kuorinta, ultraäänipuhdistus TAI höyrytys ja ihon mekaaninen puhdistus. Ihonpuhdistuksen jälkeen ihollesi kerrostetaan hoitovettä ja seerumia ja toteutetaan valitulla kasvoöljyllä kasvojen, dekoltee- ja niska- ja hartiaseudun elvyttävä ja äärimmäisen rentouttava hieronta. Hieronnan jälkeen kasvoille sivellään sen tarpeiden mukainen naamio. Naamion aikana saat nauttia pään alueen lempeästä hieronnasta. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään hoitovesi, seerumi ja valittu päivävoide sekä silmänympärysvoide. Hoidon lopuksi saat vielä hetken rentoutua ja nauttia kupillisen yrttijuomaa.

Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla, jotka valitaan ihotyypin ja tarpeiden mukaisesti.


98 €

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

120 MIN

Tämä kasvohoitokokonaisuus räätälöidään juuri Sinun ihoasi ja sen tarpeita vastaavaksi. Hoito sisältää tehokkaan ihonpuhdistuksen sekä mekaanisesti että ultraäänellä tehtäen ja pidemmän hierontaosuuden.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma, kuorinta, ultraäänipuhdistus sekä höyrytys ja ihon mekaanininen puhdistus. Höyryn aikana hierotaan kädet ja käsivarret. Ihonpuhdistuksen jälkeen ihollesi kerrostetaan hoitovettä ja seerumia ja toteutetaan valitulla kasvoöljyllä kasvojen, dekoltee- ja niska- ja hartiaseudun elvyttävä ja äärimmäisen rentouttava hieronta. Hieronnan jälkeen kasvoille sivellään sen tarpeiden mukainen naamio. Naamion aikana saat nauttia pään alueen lempeästä hieronnasta. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään hoitovesi, seerumi ja valittu päivävoide sekä silmänympärysvoide. Hoidon lopuksi saat vielä hetken rentoutua ja nauttia kupillisen yrttijuomaa.

Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla, jotka valitaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan.


109 €

NIKI NEWD aikuisen ihon elvyttävä kasvo- ja dekolteehoito tuorekosmetiikalla

60 min

Kosteuttaa, kirkastaa, heleyttää ja ravitsee ihoa, anti-age ++

Tämän uniikin kasvohoidon teho perustuu tuotteiden ainutlaatuiseen ravintorikkauteen ja tuoreuteen. Niki Newd on kotimainen tuorekosmetiikan pioneeri, joka valmistaa tuotteensa elintarvikelaatuisista raaka-aineista. Tämä hoito sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille.

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus kauravaahdolla, ja öljyseerumilla, ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma. Hellävarainen biokuorinta hunajalla, minttuvesi- tai ruusuvesikosteutus, kasvo- ja dekolteealueen hieronta anti age -tuotteella, juuri Sinun ihosi tarpeita varten valittu naamio ja silmäkompressi, Naamion aikana valintasi mukaan joko käsien tai pään alueen hierontaa. Lopuksi iholle levitetään räätälöity loppuvoide- ja seerumicocktail.


89 €

BEAUTY GARDEN puutarhaelämyshoito - Astu puutarhaan

60 min

Hoito toteututaan ranskalaisella satokausikosmetiikalla jotka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista.Tuotteet ovat todella tehokkaasti ihoa ravitsevia ja kosteuttavia. Hoidossa korostetaan käsityötä: ne sisältävät paljon hierontoja ja tuotteet imeytetään iholle käsin.Tuotteet ovat tuoksumaailmaltaan mietoja ja luonnonmukaisia ja johdattavat Sinut aistimatkalle puutarhaan, Voisikin sanoa, että tämä hoito on kuin yksi pitkä nautinnollinen hieronta....

TÄYDELLINEN VALINTA RENTOUTUKSEEN TAI LAHJAKSI OSTETTUNA! <3

Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus kamomillaöljyllä, tehokas kaksivaiheinen kuorinta (punajuuri-sokeri- sekä pähkina-kamomillakuorinta), kasvojen, niska- ja hartiaseudun sekä dekolteealueen hieronta mesiangervoöljyllä, johon on sekoitettu villiporkkanavoidetta. Mustaherukka-porkkananaamio ja naamion vaikutusaikana päähierontaa. Ihon virkistys piparminttu-nokkoskasvovedellä ja lopuksi hoitovoiteet (päivänkakkaraseerumi ja porkkanavoide)

78 €

NUORTEN KASVOHOITO 

75 MIN

Nuorten kasvohoito on suunnattu noin 11-17 vuotiaille tytöille ja pojille.

Hoito suunnitellaan ja toteutetaan ihon tarpeiden mukaan. Nuorten kasvohoito keskittyy ihon perustarpeisiin, puhdistukseen sekä ihon kosteutukseen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Ihoanalyysi, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaaninen tai ultraäänellä tehtävä), naamio ja naamion aikana päähierontaa, loppuvoide sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidossa köytetään suomalaisen Ekopharman tuotteita.

75 €

NUORTEN KASVOHOITO

75 min

sis. kaksi tuotetta kotihoitoon

Nuorten kasvohoito on suunnattu noin 11-17 vuotiaille tytöille ja pojille. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan ihon tarpeiden mukaan.

Nuorten kasvohoito keskittyy ihon perustarpeisiin, puhdistukseen sekä ihon kosteutukseen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Ihoanalyysi, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaaninen tai ultraäänellä tehtävä), naamio ja naamion aikana päähierontaa, hoitotuotteet sekä ihonhoito-opastus ja kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Hoitokokonaisuuteen sisältyy kaksi hoitoanalyysin perusteella valittua kotihoitotuotetta. Tuotteiden arvo yhteensä 30-40 e.

Hoidossa köytetään kotimaisen Ekopharman tuotteita.

105 €

KESÄN SESONKIHOITO: EKOPHARMA Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen. Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Hoito sisältää tehokkaan kaksoiskuorinnan ja kasvojen, dekolteen sekä niska- ja hartiaseudun hieronnan.
 

Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättelevät väsyneen ihon ja sitovat ihoon kuorinnan jälkeen runsaasti kosteutta. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, heleä ja kauniin raikas. Naamion vaikutusaikana rentouttava päähieronta.


82 €

LISÄPALVELUT  KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ


Lämmitetty kauratyyny 0 € 
Pidempi hieronta (kasvo, niska-hartia, dekoltee) 15 min 16 € 
Extra aika loppurentoiluun hoidon jälkeen tarjoilun kera (hedelmiä/marjoja/pientä purtavaa ja virkistävä juoma) 15 min 22 € 
Lämmin yrttinen jalkakylpy ennen tai jälkeen hoidon 10 e 
Hedelmähappokuorinta 19 € 
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 28 € 
Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 22  € 
Kulmien värjäys ja muotoilu 18 € 
Kulmien värjäys 14 € 
Ripsien värjäys 16 € 
Kulmien muotoilu vahalla/pinseteillä 10 € 
Vahaus/sokerointi huuli- ja leukakarvat 15 € 
Vahaus/sokerointi huuli-, leuka- ja poskikarvat 22 € 
Pikamanikyyri 27  € 
Käsien kuorinta ja hieronta 25 € 
Käsien hieronta 18 € 15 
Jalkojen kuorinta ja hieronta 35 € 
Jalkahieronta 25 € 
Kuumakivihieronta jalat 18 € 
Kuumakivihieronta niska- ja hartiaseutu 18,00 € 15 min