Heidin Kauneushuoneen palvelut 

Tarjoukset

Ajankohtaiset tarjoukset ja edut.

Kasvohoidot

Kasvohoidot joka tarpeeseen: hemmottelusta ihonpuhdistukseen ja laitehoitoihin. Kaikki hoidot tehdään luonnonkosmetiikalla (Ekopharma ja Frantsilan yrttitila) 

Erikoiskasvohoidot

Ekopharma Berries &SCIENCE -erikoiskasvohoidot

Niki Newd tuorekosmetiikka


Niki Newd® -tuotteet pohjautuvat tuoreisiin, puhtaisiin sekä 100% jäljitettäviin elintarvikelaatuisiin raaka-aineisiin, eikä tuotteissa käytetä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia tai synteettisiä ainesosia. Ihosi saa luonnollista hehkua sekä ikääntymisen merkkien pehmentämistä ja
hidastamista luonnollisin keinon. Sopii kaikista herkkäihoisimmillekin.

Beauty Garden Spa edition


Ranskalainen Beauty Garden ihonhoitosarja on luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Spa Edition hoitokonseptissa korostuu hoidon tekijän ammattimainen käsityö sekä puhtaat, korkealaatuiset hoitotuotteet. Tuotteet ovat tuoksumaailmaltaan mietoja ja sopivat kaikille ihotyypeille!

IHANTEELLISIA MYÖS LAHJAKORTTIOSTOIHIN ♡ Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys Refectocil-aineilla ja muotoilu nyppimällä tai vahalla/sokerilla. Kestovärjäys säilyy noin 4 viikkoa.

Ripsien kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin, ja hoitotulos kestää kauniina monta viikkoa. Kestotaivutuksiin käytämme CiaoBrown tuotteita ja ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Jalkahoidot

Kaikenlaiset jalat ovat tervetulleita, olivat jalkasi sitten hemmotteluhoidon tai vaativamman käsittelyn tarpeessa. Varpaankynsiin voit valita myös geelilakkauksen.

Kynnet ja käsihoidot

Hoitoa käsille ja kynsille, pikamanikyyristä pidempään käsien hoitoon ja hemmotteluun.

Vartalohoidot ja hieronnat 

Täydellisesti rentouttavat hieronnat klassisesta hieronnasta kuumakivihierontaan. 

Ihokarvanpoistot

Hellävaraiset karvanpoistot vahalla tai sokerilla.

Sokeroinnissa käytössä Säkylässä valmistettava Finpuron sokerimassa, joka koostuu sokerijuurikkaan sokerista ja puolukasta.

Hoitopaketit

Helpota arkeasi ja varaa valmis ylläpito- ja huoltopaketti omien tarpeittesi mukaan. Ihanat Sinun hetkesi- hoitopaketit nyt varattavissa ❤️ 

Ryhmille

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri toiveittenne mukainen illanvietto, yrityksen tyhy-päivä tai hemmotteluhetki ystävien kesken

Kotikäyntihinnasto

Teen myös koti- ja laitoskäyntejä ja hinnaston löydät täältä

Varaa aika