EKOPHARMA +SCIENCE ERIKOISKASVOHOIDOT


Ihon kemiallinen kuorinta on kosmeettinen toimenpide, jolla voidaan parantaa ihon ulkonäköä ja rakennetta. Se on tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon ryppyjä ja juonteita, paksua, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vähentää bakteerinkasvua ihossa.


EKOPHARMA +SCIENCE Kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä muita

hoitomuotoja täydentävinä hoitoina tai niitä voidaan tehdä puhtaasti
kuorivina käsittelyinä, ihon tarpeen mukaan.


Kemiallinen kuorinta on tehokas sarjahoitona, 3- 6 kerran sarjana, Hoitovälin tulisi olla 10-12 päivää, jonka jälkeen hoitoja voidaan ylläpitää 3-4 viikon välein.


Kaikki kemialliset kuorintahoitosarjat tulisi aloittaa 1-2 viikkoa etukäteen erittäin hyvällä kosteuttamisella. Tähän suositellaan Vadelma Hyaluron Booster tai Tyrni Pro-Collagen -hoitoseerumeita sopivan hoitovoiteen alla sekä kosteuttavia yönaamiota. Ikämuutoksia hoidettaessa yöhoitoon voi ottaa ennen ja jälkeen kuorintahoitoja Karpalo Vitamin A Kasvovoiteen edistämään ihon uusiutumista. Hoitoa ei kuitenkaan suositella kaikkein herkkäihoisimmille.

Ekopharma berries & science


EKOPHARMA +SCIENCE kemiallinen kuorinta

30 min/ 60 min

Hoito koostetaan aina ihotyypin mukaisesti ja se sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan ihotyypin mukaisella kuorintatuotteella, kemiallisen kuorinnan joka suoritetaan ihon tuntemuksia tarkasti seuraten ja kuorinnan neutralisoinnin raikastavalla neutralointinesteellä, Kuorinnan jälkeen iholle annetaan sen kaipaamaa kosteutta Vadelma Hydrate geelinaamion ja Vadelma Hyaluron Booster- seerumin ja ihotyypin mukaisen hoitovoiteen muodossa.

55 €/ 89 €

EKOPHARMA Karpalo Clear puhdistava kasvohoito

60 min

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholla. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle sekä runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen aktiivihiilikuorinnalla sekä kirkastavan, ihoa avaavan ja ihon uusiutumista edistävän kemiallisen kuorinnan. Mekaaninen tai ultraäänipuhdistus poistaa mustapäät, liiallista talia ja epäpuhtauksia syvältä ihohuokosista. Hoidon päättää rauhoittava ja virkistävä hoitonaamio ihon tarpeen mukaan sekä hoitotuotteet. Naamion vaikutusaikana rentouttava päänhieronta.

89 €

EKOPHARMA Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito

60 min

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille iho- tyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen. Vadelman B-vi- tamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geeli- naamio herättelevät väsyneen ihon ja sitovat ihoon kuorinnan jälkeen runsaasti kosteutta. Ihosta tulee täyte- läisen kosteutettu, heleä ja kauniin raikas. Naamion vaikutusaikana rentouttava päähieronta.

89 €

Ekopharma Tyrni Pro-collagen anti-age kasvo- ja dekolteehoito

75 min

Hemmotteleva, ihoa uudistava ja napakoittava kasvo- ja dekolteehoito. Tyrniuute ja Q10 ehkäisee ihon valovaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Kiinteyttävät peptidit ja aminohapot edistävät ihon kollageenin muodostumista ja silottavat ja napakoittavat ihoa. Hoidon vitamiinit edistävät solu-uusiutumista ja antioksidantit suojaavat aikuista ihoa. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, tehostaa ihosolujen uusiutumista sekä tasoittaa ihon pintaa ja väriä. Tyrnin kuningatarhoito on aikuisen ihon täydellinen hoitoelämys.

105 €

Kemiallisen kuorinnan kontraindikaatiot

Kemiallista kuorintaa ei tule suorittaa, mikäli sinulla on jokin seuraavista:
• Aktiivinen huuliherpes
• Aktiiviset ihottumat hoidettavalla ihoalueella
• Virusinfektiot
• Pahalaatuiset ihomuutokset
• Aknelääkitys
• Isotretinoiini; ei kuorintoja 6 kuukauteen lääkekuurin jälkeen
• Tetrasykliinilääkitys ei ole varsinaisesti vasta-aihe, mutta vaatii lääkärin konsultaation
• Raskaus. Ehdollinen kontraindikaatio. Raskauden aikana asiakkaan iho voi hormonitoiminnan
muutosten takia reagoida odottamattomalla tavalla ja ongelmatilanteen sattuessa lääkärin
hoitokeinot ihon hoitamiseksi ovat normaalia rajallisemmat.
• Voimakas ihon rusketus (vasta hankittu)
Ihotyypit, joissa tulee käyttää erityistä huomaavaisuutta:
• Atooppinen iho
• Erittäin kuiva iho
• Allerginen ja hyvin reaktiivinen iho
Näissä tapauksissa iho saattaa reagoi normaalia voimakkaammin. Ihoon voi ilmestyä jopa vuorokautta
myöhemmin voimakkaan punaisia laikkuja, iho saattaa hilseillä vielä viikon verran kevyempienkin
kuorintojen jälkeen. Hilseilevät ihoalueet voivat myös kutista ja aristaa. Riittävä kosteuttaminen ja
suojaaminen jälkihoitotuotteilla lievittävät reaktioita.

Lähde: Ekopharma Official