Ranskalainen Beauty Garden ihonhoitosarja on luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta.


Beauty Garden kasvohoidot


Beauty Garden hemmottelukasvohoito - Astu puutarhaan

Kesto n. 60 min

Ihanteellinen hoito kaikille ihotyypeille - kosteuttaa, ravitsee ja kirkastaa ihoa <3

Ihon puhdistus kamomillaöljyllä, tehokas kaksivaiheinen kuorinta (punajuuri-sokeri- sekä pähkina-kamomillakuorinta), kasvojen, niska- ja hartiaseudun sekä dekolteealueen hieronta mesiangervoöljyllä, johon on sekoitettu villiporkkanavoidetta. Mustaherukka-porkkananaamio ja naamion vaikutusaikana päähierontaa. Ihon virkistys piparminttu-nokkoskasvovedellä ja lopuksi hoitovoiteet (päivänkakkaraseerumi ja porkkanavoide)

78 €

Beauty Garden jalkahoidot


Beauty Garden Spa jalkahoito

60 min

Täydellistä hemmottelua jaloillesi <3 - valitse tämä hoito, jos jaloissasi ei ole suurempia kovettumia tai kynsiongelmia.

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, johon sekoitetaan yrttejä ja kamomilla puhdistusöljyä. Kylvyn jälkeen jalat kuoritaan punajuuri-sokerikuorinnalla sääristä jalkateriin asti. Kynnet leikataan ja viilataan. Kuorinnan jälkeen jalat ravitaan kehäkukkavoiteella ja hierotaan kauttaaltaan villiporkkanöljyllä. Hoidon lopuksi jaloille tehdään virkistävä haude lämpimillä pyyhkeillä ja detox-vaikutteisella mesiangervoöljyseerumilla. Hoidon aikana saat nauttia lämmintä yrttijuomaa <3

Lisäpalveluna kynsien lakkaus

65 €

Beauty Garden Luxus jalkahoito

90 min

Kokonaisvaltainen jalkahoito - valitse tämä hoito kun haluat perusteellista hoitoa jaloillesi hemmottelua unohtamatta! <3

Jalat puhdistetaan ja pehmennetään kamomillaöljyllä ja detox-yrttihaudukkeella ja saat nauttia sillä aikaa lämmintä yrttihaudukejuomaa. Kylvyn jälkeen jalat kuoritaan punajuuri-sokerikuorinnalla. Kynnet lyhennetään, viilataan ja hoidetaan kynsinauhat.. Kovettumat ja känsät poistetaan veitsellä ja/tai poralla. Jaloille tehdään virkistävä haude detox-vaikutteisella mesiangervoöljyllä ja kynnet lakataan vegaanisella kynsilakalla. Kynsilakan saa omaksi. Lopuksi sääret, pohkeet ja jalkaterät hierotaan kehäkukkavoiteella ja villiporkkanaöljyllä.

88 €


Beauty Garden käsihoidot


Beauty Garden Spa käsihoito

75 - 90 min


Kosteutta ja hemmottelua käsille <3 Käsikylpy kamomillaöljyllä ja detox-yrttihaudukkeella. Kuorinta punajuuri-sokerikuorinnalla. Kynsien leikkaus, viilaus ja muotoilu Hieronta. Kädet hierotaan kehäkukkavoiteella ja villiporkkanaöljyllä. Virkistävä haude detox-vaikutteisella mesiangervoöljyllä Lakkaus vegaanisella BOHO kynsilakalla. Kynsilakan saa omaksi.

78 €

Beauty Garden vartalohoidot


Beauty Garden vartalonhoito - Levähdä puutarhassa

n. 90 min

Kosteuttaa ja pehmittää koko vartalon ihoa, rentouttaa kokonaisvaltaisesti <3

Koko vartalon iho kuoritaan ihoa pehmentävällä ja kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti poistavalla punajuuri-sokerikuorinnalla. Kuorinnan jälkeen saat nauttia lempeästä ja rentouttavasta hieronnasta, jossa käytetään ihoa uudistavaa villiporkkanaöljyä. Hoidon lopuksi saat vielä levähtää hetken lämpimän jalkakylvyn ja yrttihaudukejuoman parissa. Täydellistä <3

88 €

Beauty Garden vartalonhoito kuumakivihieronnalla - Levähdä puutarhassa vol. 2

120 min

Sama kuin edellä, mutta hieronta tehdään lämpimillä basalttikivillä <3

119 €

Beauty Garden hoitokokonaisuudet


Beauty Garden kasvo- ja käsihoito - Unelmoi puutarhassa

90 min

Hoito poistaa iholta kuivuuden ja karheuden, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee <3

Kasvot puhdistetaan kamomillaöljyllä, tehdään kaksiosainen kuorinta ja kasvoille levitetään mesiangervoöljyseerumia. Kädet ja käsivarret kuoritaan ja hierotaan ja peitellään lämpimillä pyyhkeillä. Kasvot, kaula, dekoltee- ja hartiaseutu hierotaan myös. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään mustaherukkanaamio, joka saa vaikuttaa 15 minuuttia. Naamion vaikutusaikana saat nauttia pään alueen hieronnasta. Naamio poistetaan lämpimillä kompresseilla ja iho virkistetään piparminttu-nokkoskasvovedellä. Lopuksi vielä hoitotuotteet: porkkanavoide ja päivänkakkaraseerumi. Hoidon jälkeen saat nauttia yrttihaudukejuomaa ja tutustua kotihoitotuotteisiin.

99 €

Beauty Garden kasvo- ja jalkahoito - Rentoudu puutarhassa 

90 min  

Tässä hoidossa hellitään kasvot ja jalat!
 

Hoitoon kuluu heleyttävä kasvohoito, joka pitää sisällään alkupuhdistuksen kamomillaöljyllä,  kaksivaiheisen kuorinnan,  äärimmäisen rentouttavan kasvojen ja dekolteealueen hieronnan mesiangervoöljyllä sekä herkullisen mustaherukkanaamion. Naamion vaikutusaikana saat nauttia pään alueen hieronnasta.  Lopuksi iholle levitetään hoitotuotteet: piparminttu-nokkoskasvovesi, porkkanavoide ja päivänkakkaraseerumi.
Jalat kuoritaan  punajuuri-sokerikuorinnalla ja hierotaan pitkän kaavan mukaan villiporkkanaöljyllä polvitaipeeseen saakka.

Hoidon jälkeen saat nauttia yrttihaudukejuomaa ja tutustua kotihoitotuotteisiin.

109 €

Palaudu puutarhassa - hoito ylävartalon jännitystilojen rentouttamiseen

 105 min

Hoito on tarkoitettu niska- ja hartiaseudun sekä päänalueen jännitysten rentouttamiseen

 Hoidon aluksi saat nauttia lämpimästä jalkakylvystä ja hartioille asetetaan kylvyn ajaksi lämmitetty kauratyyny. Tämän jälkeen pääset lämpimälle hoitopedille vilttien alle ja kasvosi puhdistetaan kamomillaöljypuhdistuksella ja kuoritaan lempeästi punajuuri-sokerikuorinnalla. Seuraavana on vuorossa erityisesti niska- ja hartiaseutuun keskittyvä tehokkaasti jumeja ja jännityksiä avaava hieronta, jossa käsitellään koko ylävartalo kallonpohjasta niskan kautta hartiaseudulle saakka. Hieronta toteutetaan sekä käsiä että Gua Sha - kampaa ja/tai -lastaa apuna käyttäen. Myös kasvot ja päänahka hierotaan. Tämän jälkeen on vuorossa selän kuorinta ja hieronta. Selän käsittelyssä keskitytään erityisesti lavan ja hartiaseudun jännitystilojen aukaisuun. Apuna voidaan käyttää myös Gua Sha- kampaa ja/tai -lastaa. Hoidon päätteeksi kasvot raikastetaan piparminttu-nokkoskasvovedellä ja suojataan porkkanavoiteella. Saat herätä rauhassa yrttijuomaa nauttien ❤️

129 €

Beauty Garden täydellisen kokonaisvaltainen hemmottelupaketti - Lumoudu Puutarhassa

120 min

Hoitaa, ravitsee ja uudistaa koko vartalon ihon päästä varpaisiin <3

Vartalo kuoritaan punajuuri-sokerikuorinnalla ja hierotaan lempein otten villiporkkanaöljyllä. Kasvot puhdistetaan kamomillaöljyllä ja niille tehdään kaksiosainen kuorinta. Kasvot, kaula, decoltee- ja niskahartiaseutu hierotaan porkkanavoiteella ja mesiangervoöljyllä. Kasvoille ja kaulalle levitetään mustaherukkanaamio, joka saa vaikuttaa 15 minuuttia. Naamion vaikutusaikana saat nauttia pään alueen hieronnasta. Naamio poistetaan lämpimin kompressein ja iho virkistetään nokkos-piparminttukasvovedellä. Lopuksi iholle levitetään hoitotuotteet ja saat nauttia lämpimästä jalkakylvystä ja yrttihaudukejuomasta

148 €