Beauty Garden Spa Edition - hoitokokonaisuudet

Beauty Garden Spa edition   🌿

Käsintehtyä satokausikosmetiikkaa suoraan Ranskan Auciriassa sijaitsevasta puutarhasta.....

Spa Edition hoitokonseptissa korostuu hoidon tekijän ammattimainen käsityö sekä puhtaat, korkealaatuiset hoitotuotteet. Tuotteet ovat tuoksumaailmaltaan mietoja ja sopivat kaikille ihotyypeille!

.

Ranskalainen Beauty Garden ihonhoitosarja on luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Beauty Garden on satokausikosmetiikkaa, eli jokainen tuote on taatusti tuore. Beauty Garden on NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Beauty Garden -valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini, johon riittää vain 2-3 tuotetta.

Yksinkertaista, tehokasta, ylellistä...täydellistä! <3


Tuotteet ovat todella tehokkaasti ihoa ravitsevia ja kosteuttavia. Hoitojen päätteeksi iho on täynnä ravitsevia ja kosteuttavia aineita. Hoidoissa korostetaan käsityötä: ne sisältävät paljon hierontoja ja tuotteet imeytetään iholle käsin.

Puhtaat ja ylelliset Beauty Garden -tuotteet on suunniteltu ja kehitetty niin, että niiden huuhtomista iholta tulisi välttää. Valikoimaan kuuluu tuotteita ja ratkaisuja kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille. Vaikuttavien ainesosien pitoisuus on kaikissa tuotteissa poikkeuksellisen suuri, vähintään 20 %


Beauty Garden Spa Edition -hoitoihin kuuluu neljä kokonaisvaltaista hemmottelukokonaisuutta

Astu Puutarhaan - kasvohoito

Levähdä Puutarhassa - vartalohoito

Unelmoi Puutarhassa - kasvo- ja käsihoito

Lumoudu Puutarhassa - kokonaisvaltainen hoito päästä varpaisiin

Lisäksi olen muokannut myös jaloille ja käsille omat hoitokokonaisuudet:

Spa Jalkahoito

Luxus Jalkahoito

Spa Käsihoito


Beauty Garden - Spa edition
💚 

Hoitokuvaukset ja hinnasto 


Beauty Garden hemmottelukasvohoito - Astu puutarhaan

60 min

Ihanteellinen hoito kaikille ihotyypeille luomulaatuisella satokosmetiikalla - kosteuttaa, ravitsee ja kirkastaa ihoa <3

Ihon puhdistus kamomillaöljyllä, tehokas kaksivaiheinen kuorinta (punajuuri-sokeri- sekä pähkinä-kamomillakuorinta), kasvojen, niska- ja hartiaseudun sekä dekolteealueen hieronta mesiangervoöljyllä, johon on sekoitettu villiporkkanavoidetta. Mustaherukka-porkkananaamio ja naamion vaikutusaikana päähierontaa. Ihon virkistys piparminttu-nokkoskasvovedellä ja lopuksi hoitovoiteet (päivänkakkaraseerumi ja porkkanavoide)


78 €

Beauty Garden heleyttävä kasvohoito - Virkisty puutarhassa

45 min

Hoito sisältää kamomilla öljypuhdistuksen, kuorinnan punajuuri-sokerikuorinnalla ja rentouttavan, ihoja ja ihonalaisia kudoksia elvyttävän kasvohieronnan. Hoidon lopuksi iho virkistetään piparminttu-nokkoskasvovedellä ja ravitaan villiporkkanavoiteella. Hieronta toteutetaan ihon toimintoja uudistavalla mesiangervoöljyseerumilla. Tämä hetken hengähdys mahtuu kiireiseenkin aikatauluun ja tarjoaa tervetulleen pysähtymishetken <3

42 €

Beauty Garden vartalonhoito -  Levähdä puutarhassa 

90 min


Kosteuttaa ja pehmittää koko vartalon ihoa, rentouttaa kokonaisvaltaisesti <3

Kosteuttaa ja pehmittää koko vartalon ihoa, rentouttaa kokonaisvaltaisesti <3 Koko vartalon iho kuoritaan ihoa pehmentävällä ja kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti poistavalla punajuuri-sokerikuorinnalla. Kuorinnan jälkeen saat nauttia lempeästä ja rentouttavasta hieronnasta, jossa käytetään ihoa uudistavaa villiporkkanaöljyä. Hoidon lopuksi saat vielä levähtää hetken lämpimän jalkakylvyn ja yrttihaudukejuoman parissa. Täydellistä <3


88 €

 Beauty Garden kasvo- ja käsihoito - Unelmoi puutarhassa

n. 90 min

Hoito poistaa iholta kuivuuden ja karheuden, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee <3

~LOISTAVA LAHJAIDEA ~

Kasvot puhdistetaan kamomillaöljyllä, tehdään kaksiosainen kuorinta ja kasvoille levitetään mesiangervoöljyseerumia. Kädet ja käsivarret kuoritaan ja hierotaan ja peitellään lämpimillä pyyhkeillä. Kasvot, kaula, dekoltee- ja hartiaseutu hierotaan myös. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään mustaherukkanaamio, joka saa vaikuttaa 15 minuuttia. Naamion vaikutusaikana saat nauttia pään alueen hieronnasta. Naamio poistetaan lämpimillä kompresseilla ja iho virkistetään piparminttu-nokkoskasvovedellä. Lopuksi vielä hoitotuotteet: porkkanavoide ja päivänkakkaraseerumi. Hoidon jälkeen saat nauttia yrttihaudukejuomaa ja tutustua kotihoitotuotteisiin.


99 €


Beauty Garden hoitopaketti - Lumoudu puutarhassa

120 min

Täydellisen kokonaisvaltainen hemmottelu, joka hoitaa, uudistaa ja ravitsee vartalon ihoa päästä varpaisiin ja mahdollistaa totaalisen irtioton arjesta <3
 
 Vartalo kuoritaan punajuuri-sokerikuorinnalla ja hierotaan lempein otten villiporkkanaöljyllä. Kasvot puhdistetaan kamomillaöljyllä ja niille tehdäön kaksiosainen kuorinta. Kasvot, kaula, decoltee- ja niskahartiaseutu hierotaan porkkanavoiteella ja mesiangervoöljyllä. Kasvoille ja kaulalle levitetään mustaherukkanaamio, joka saa vaikuttaa 15 minuuttia. Naamion vaikutusaikana saat nauttia pään alueen hieronnasta. Naamio poistetaan lämpimin kompressein ja iho virkistetään nokkos-piparminttukasvovedellä. Lopuksi iholle levitetään hoitotuotteet ja saat nauttia lämpimästä jalkakylvystä ja yrttihaudukejuomasta.

148 €


Beauty Garden Spa jalkahoito

60 min

Hemmottelua ja hoitoa jaloille! <3

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, johon sekoitetaan yrttejä ja kamomilla puhdistusöljyä. Kylvyn jälkeen jalat kuoritaan punajuuri-sokerikuorinnalla sääristä jalkateriin asti. Kuorinnan jälkeen jalkojen kuiviin ja kovettumaisiin kohtiin hierotaan villiporkkanapalavoidetta ja hierotaan kauttaaltaan villiporkkanöljyllä. Hoidon lopuksi jaloille tehdään virkistävä haude lämpimillä pyyhkeillä ja detox-vaikutteisellä mesiangervoöljyseerumilla. Kynnet lakataan niin halutessa vegaanisella BOHO kynsilakalla. Hoidon lopuksi saat omaksesi kynsilakan ja hoidossa käytetyn voidepalan.

Hoidon aikana saat nauttia lämmintä yrttijuomaa <3

69 €

Beauty Garden Luxus jalkahoito

90 min - 105 min

Kokonaisvaltainen jalkahoito <3

Lämmin jalkakylpy ja yrttihaudukejuoma. Jalat puhdistetaan ja pehmennetään kamomillaöljyllä ja detox-yrttihaudukkeella ja saat nauttia sillä aikaa lämmintä yrttihaudukejuomaa. Kuorinta punajuuri-sokerikuorinnalla. Kynsien lyhennys ja viilaus. Kovettumien/känsien hoito jalkaporalla ja/tai veitsellä. Sääret, pohkeet ja jalkaterät hierotaan villiporkkana-kehäkukka palavoiteella ja villiporkkanaöljyllä. Virkistävä haude detox-vaikutteisella mesiangervoöljyllä Halutessa lakkaus Bohon vegaanisella kynsilakalla. Kynsilakan ja voidepalan saa omaksi.

89 €

Beauty Garden Spa käsihoito

75-90 min

Kosteutta ja hemmottelua käsille <3

Käsikylpy kamomillaöljyllä ja detox-yrttihaudukkeella. Kuorinta punajuuri-sokerikuorinnalla. Kynsien leikkaus, viilaus ja muotoilu Hieronta. Kädet hierotaan kehäkukkavoiteella ja villiporkkanaöljyllä. Virkistävä haude detox-vaikutteisella mesiangervoöljyllä Lakkaus vegaanisella BOHO kynsilakalla. Kynsilakan saa omaksi!

78 €